Tarina

Moylyn Present Oy:n tarina sai alkunsa marraskuussa 2017, jolloin tuotteiden ensimmäiset luonnokset piirtyivät paperille. Tuotteiden syntymisen taustalla oli ajatus siitä, kuinka ihmiset vieraantuvat ja eroavat kirkosta, mutta elämän suurimpien asioiden äärellä haluamme pyytää suojelua ja lohdutusta, – sieltä jostain.

Moylyn Present Oy:n tuotesarja syntyi vahvan johdatuksen ja selkeän näkemyksen seurauksena. Yksinkertaiset ja ajattomat muodot piirtyivät paperille kuin itsestään ja askel askeleelta ideaa lähdettiin kehittämään eteenpäin. Tuotteissa yhdistyvät näyttävä ulkomuoto sekä koskettava, sisään kätketty viesti. Muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota pelkistettyyn tyyliin, joka sopii niin perinteiseen kuin moderniinkin kotiin.

Yhtiön nimi kantaa suomalaisen, lähes mitättömän pienen ja keskellä ei mitään sijaitsevan simolaisen saaren nimeä sekä yrityksen perustajan kotiosoitetta. PreSent –sana monimuotoisuutensa sekä eri käyttötarkoitustensa vuoksi kuvastaa yhtiön luonnetta ja sanomaa lähes tyhjentävällä tavalla; etukäteen lähetty, läsnä oleva, lahja.

Moylyn Present on yhden ihmisen visio siitä, että irrallinen ja hektinen elämäntyylimme saattaa kaivata jotain, jonka äärelle saamme pysähtyä.  Saatamme kaivata sisustukseemme tuotetta, joka kestää aikaa ja viestii meille jotain merkityksellistä pelkällä läsnäolollaan. Se, löytävätkö tuotteet tiensä ihmisten koteihin jää nähtäväksi. – Tämä tarina on vasta alussa.

Virpi Rajaniemi
Moylyn Present Oy