Maksu- ja toimitustavat

Verkkokauppa on Moylyn Present Oy:n omistama verkkokauppa. Verkkokaupastamme voit ostaa voimassa olevan valikoiman tuotteita.

Tilaaminen

Tilauksen yhteydessä tulee aina ilmoittaa vastaanottajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tehtyäsi tilauksen verkkokaupassa saat sähköpostiisi vahvistuksen, että tilauksesi on tullut perille. Saapumisilmoitus lähetään ainoastaan sähköisesti joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt.

Toimitustavat ja -hinnat 

Tilauksesi toimitetaan Postin noutopisteeseen hintaan 6,90€. Toimitusaika Suomessa on 1-5 arkipäivää. Moylyn Present pyrkii toimittamaan tuotteet normaalitapauksessa 5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Toimitus voi kuitenkin poikkeuksellisesti, muun muassa tuotteiden tilapäisen loppumisen vuoksi, kestää normaalia pidempään. Mikäli toimitus viivästyy, Moylyn Present pyrkii ilmoittamaan Asiakkaalle viivästyksestä sekä antamaan arvion uudesta toimitusajasta.

Nouto Postista tai Postin noutopisteestä

Tilaus toimitetaan Postin noutopisteeseen, josta voit noutaa sen saatuasi sähköisen saapumisilmoituksen joko tekstiviestillä tai sähköpostilla.  Lähetys on noudettavissa Postista tai Postin noutopisteestä 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Postin pakettiautomaateista lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Tämän jälkeen lähetys palautetaan Moylyn Present Oy:n varastolle Kemiin.

Toimituskulut

Toimitus Postin noutopisteeseen 6,90 € (Posti Postipaketti). Yli 100€ ostoksille ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen Suomessa.

Ulkomaan toimitukset

Voit tilata Moylyn Presentin tuotteita ulkomaille lähettämällä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen info@moylyn.fi. Käytä tilauksessasi tuotenimiä, jotka löytyvät verkkokaupasta jokaisen tuotteet tuotekortilta. Infosta otetaan yhteyttä tilauksen vahvistamiseksi.

Tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen

Ota sähköpostitse yhteyttä info@moylyn.fi kaikissa tilauksen muuttamiseen ja perumiseen liittyvissä asioissa.

Lähetyksen seuranta

Voit seurata lähetyksen kulkua verkossa kun tilaus on lähetetty.

Maksutavat

Maksaminen tehdään tilausprosessin lopussa. Maksutapahtuman tultua hyväksytyksi tilaus lähtee käsittely- ja toimitusvaiheeseen. Verkkokaupan tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät kaupan sivuilla. Hintoihin sisältyy arvonlisävero. Voit maksaa tilauksesi luottokortilla, tai verkkopankin kautta tilauksen yhteydessä. Jos hinta laskee tilauksen jälkeen, erotusta ei hyvitetä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Vaihto- ja palautusoikeus

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Voit palauttaa paketin helposti Postin asiakaspalautuksena. Suomen ulkopuolelta tulevissa palautuksissa ota yhteys asiakaspalveluumme info@moylyn.fi.  Säästä aina Postin asiakaspalautuskuitti kunnes olet saanut rahasi takaisin. Palautuskuitin koodin avulla jäljitämme tarvittaessa paketin nopeasti.

Palautusosoite

Moylyn Present Oy

Möylyntie 46
94700 KEMI
Sähköposti: info@moylyn.fi

Palautuksen käsittely ja maksujen palautus

Käsittelemme palautukset välittömästi palautuksen saavuttua meille. Palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen maksu palautetaan Paytrailin kautta. Paytrail lähettää tarvittaessa sähköpostia tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen rahapalautuksiin liittyvissä asioissa.

Pankkimaksujen palautus

Palauttaessasi pankkimaksuna maksetun tilauksen saat Paytraililtä tilinumerotiedustelun tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Huom! Ilmoitathan meille, mikäli sähköpostiosoitteesi on muuttunut. Paytrail palauttaa maksun antamallesi pankkitilille välittömästi tilinumeron ilmoittamisen jälkeen.

Luottokorttimaksujen palautus

Paytrail palauttaa maksun suoraan kortille, jolla olet tehnyt maksusuorituksen.

Muut ehdot

Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt. Verkkokaupan tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät kaupan sivuilla. Hintoihin sisältyy arvonlisävero. Jos hinta laskee tilauksen jälkeen, erotusta ei hyvitetä.

Saapumisilmoitus lähetetään ainoastaan sähköisesti. Lähetys on noudettavissa Postin pakettiautomaateista ja noutopisteistä 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Tämän jälkeen lähetys palautetaan Moylyn Present Oy:n varastolle Kemiin.

Sovellettava lainsäädäntö
Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mikäli osapuolille syntyy tästä sopimuksesta tai sen soveltamisesta erimielisyyttä, osapuolet sitoutuvat pyrkimään ensisijaisesti neuvotteluin ratkaisemaan tällaiset erimielisyydet. Mikäli osapuolet eivät pääse asiassa sovinnolliseen neuvottelutulokseen, ratkaistaan erimielisyys Suomessa, Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttaja voi kuitenkin viedä riidan kotipaikkansa yleisen alioikeuden tai kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.