Brändi

Moylyn Present tuo ylpeänä markkinoille uuden, suomalaista innovaatiota, muotoilua ja valmistusta edustavan tuoteperheen, joka kantaa mukanaan ikivanhaa sanomaa.  Brändin vaikuttavuus ja voima kumpuavat Raamatusta, sen kauniista sanoista ja lohtua antavasta sisällöstä. Brändi pyrkii tuomaan Raamatun sanoman lähemmäs ihmisiä ja sitä arkea, jossa tänään elämme. Brändin tavoitteena on saattaa uudella tavalla kaikkien ulottuville se, mikä on aikojen saatossa loitonnut kauemmas.

Tuoteperheeseen kuuluu viisi ajatonta ja minimalistista muotoilua huokuvaa tuotetta. Tuotteiden sisään kätketty viesti pyytää suojelua ja korkeimman johdatusta elämän merkittävimpiin ja koskettavimpiin asioihin. Tuotteissa heijastuvat kirkollisten toimitusten; kasteen, kodin siunaamisen, konfirmaation, vihkimisen ja hautaan siunaamisen tunnetilat tavallisen ihmisen ajatuksilla sanoitettuna.

Brändi tarjoaa asiakkailleen kauniita sekä koskettavia kodin sisustuksen tuotteita ja lahjatavaroita, jotka luovat uskoa, lohtua ja turvaa pelkällä läsnäolollaan. Tuotesarja sanoittaa elämän suurimpia tunteita sekä tarjoaa elinikäisen ja ainutlaatuisen muiston. Moylyn Present haluaa uskoa maailmaan, jossa pieni lapsi saa luottaa Taivaan isään ja vierellä kulkevaan enkeliin. – Maailmaan, jossa sanoma voi kulkea mukana elämässä, arjessa ja sisustuksessa. Yhtiön tavoitteena on onnistua luomaan sukupolvelta toiselle kestävää arkidesignia, joka tavoittelee tunnettavuutta myös kansainvälisillä markkinoilla.